Geheime Liefde Festival

27 Graden Celsius, bier en heerlijke deuntjes. Zo kan je mijn dagje op Geheime Liefde Festival het beste omschrijven. Geheime Liefde is een festival dat haar line-up geheim houdt tot op de dag zelf. Je gaat er op de gok heen en je ziet wel wie je aantreft achter de decks bij de vele stages.Het festival werd gehouden bij Fort Vechten. Dit is een oud fort in Bunnik uit circa 1870. Met dat ik een lange brug opliep en aan de overkant bunkers verscholen achter de beplanting zag, besefte ik dat er geen betere locatie is voor dit festival. Deze plek heeft namelijk geschiedenis en écht geheimen.Het terrein zag er netjes en verzorgd uit en er was duidelijk veel tijd gestoken in decoratie. Er stonden veel verschillende food & drinks stands. Na een zoektocht over het flinke terrein vond ik de stage waar ik moest wezen.  Ik was voor het publiek aanwezig gezien een vriend van moest optreden op de ‘Talent Stage’. Hier draaiden voornamelijk jonge artiesten van de Herman Brood Academie.Het festival startte om 12:00. Het duurde even tot het publiek echt binnenstroomde maar met dat Oskar Smaal rond 14:00 de decks aan Sjaak Herbert overhandigde, viel het ons op dat er meer man bij onze stage stond dan bij de mainstage.Toen de stage vrijwel helemaal vol stond besloten we het terrein eens te verkennen. Gezien er geen line-up was gingen we puur op de gok naar een aantal stages. Zodoende troffen we Luuk van Dijk aan bij een stage, waar hij een heel dikke set draaide.De meest indrukwekkende set was van Egbert. Hij trad als laatste op op de Talent Stage en draaide de forten helemaal kapot. Het publiek ging onwijs hard en Egbert ging aan zijn dansen achter de decks te zien helemaal op in zijn muziek.Overall was Geheime Liefde dus zeker weten een succes! Een van de beste locaties en een heel dikke, maar geheime, line-up.