Gaan we dan.. Wildnoize!

Gaan we dan!

Eindhoven we komen jullie kapot maken! Met zo’n instelling zaten me boys en ik in de auto. De sfeer was er de muziek was op z’n hardst en iedereen stond te popelen om te dansen! Anderhalf uur rijden met een chauffeur die 4 jaar lang geen auto heeft gereden hmmm. Je wilt niet weten wat voor gemengde gevoelens door me lichaam ging.. Zenuwen, hartkloppingen je snapt me wel. Maar ondanks zijn beroerde ervaring zijn we veilig in Eindhoven aangekomen! “Zijn we dan” hoor je Justin al zeggen, WildNoize!! We komen je halen!

Tis true we waren er echt hype over en getrild om te kijken wat ons te wachten stond. Komen we binnen, aller eerst de locatie “het Klokgebouw” verdeeld met 2 zalen, zaal 1 veel kleiner als zaal 2.

Ik zelf ben niet zo bekend met de dj’s die draaien. Ik hoor het allemaal wel, en als de muziek mij aan het dansen krijgt dan vind ik het helemaal mooi.
Kom ik aanlopen met me kleine Techworkxxx crew, alle ogen gelijk op ons gericht. Ik gelijk springend de zaal in en laat een beetje van me rave skills zien, ga ik dan helemaal los en kreeg meteen de aandacht van de mensen. Ik ben best tevreden over me crew, allemaal goede individuele dansers die niet bang zijn om hun zelf te zijn. Dat is nou het mooie van Techno, je kan altijd jezelf zijn en de mensen zien ook the “real you”.

Maar goed het was duidelijk zichtbaar dat we heel aanwezig waren, droge grappen maken over elkaar en er vervolgens helemaal stuk om gaan. Kleine dingen zoals bijvoorbeeld een mooie dame aan het lachen krijgen. Vervolgens kom je later terug met een Techworkxxx sticker, en het heel… hoe zal ik het zeggen … gevleid of …. charmant op haar lichaam plakt zo-van je bent geclaimd! Hahaha, nee maar ik heb het wel heel erg naar me zin gehad. En dan heb ik het ook nog niet over die geweldige lichtshows en lasers. Jezus wat mooi.
De muziek vond ik in zaal 1 op een schaal van 1-10 een magere 7. Maar in zaal 2 de laatste paar uren kregen we alleen maar beukers tehoren, en met beukers bedoel ik ook echt BEUKERS! Dat gevoel dat, dat stimulerend gevoel, terwijl de bass door je ziel scheurt. Dat laatste doorslaggevende beetje energie, je voelt de beat, je voelt de adrenaline, de tintelingen, de agressie. Je sluit je ogen, met een fronsend gezicht. Het kan je ook niks schelen dat je oren fysiek worden verkracht door deze heerlijke combinaties van ja waarmee kan ik het vergelijken? Alien space effecten? Het kan je ook niet schelen dat je er op dat moment er heel lelijk uitziet. Je voelt de beat oplopen .. Spant je vuisten aan en denkt in je hoofd van “THIS IS IT! THIS IS WAR” en maakt het je niet uit hoe lelijk je er op dat moment uitziet.

Prachtig. Zoals ik al zei, alleen bij techno kan je jezelf zijn. Maar goed de 2e zaal beoordeel ik op een schaal van 1 tot 10 een 8,5. Lekker hoog voor een lekkere feest.