Dat is pas lekker thuiskomen!

Crazyland – Superheroes

Zaterdag 5 maart van 22:00 tot 6:00
North Sea Venue
Hemkade 48, 1506PS Zaandam

 

Na een jaloersmakende week vakantie is het alweer bijna weekend. Mijn zus heb ik een week moeten missen dus zodra ik land op Schiphol bel ik haar op om de planning voor het weekend te bespreken (very important). Zoals altijd zijn er weer vele opties om er een gek weekend van te maken maar kunnen we niet kiezen naar welk feest we willen. Uiteindelijk besluiten we thuis met wat vrienden de avond te starten met flink wat vodka en de speakers op 100%. Daarna kiezen we ervoor om nog snel een kaartje te halen voor Crazy Land – Superheroes, een groot feest bij North Sea Venue in Zaandam. Na de nodige drankjes haal ik een hutkoffer vol met verkleedgerei en andere feestsnuisterijen van zolder. (Alles verzameld op het O-zo geweldige festival Bungalup in Zeewolde) Na een hele modeshow zijn we er klaar voor. Van top tot teen verkleed vertrekken we rond 00.00uur richting de Hemkade.

 

Mijn zus als Vrouwelijke Batman (met voorheen duivelsoren) en Moi als Superwoman (met een geïmproviseerde roodkapjescape) Bij de ingang komen we al een aantal frivole, felgekleurde, in latex gepropte feestgangers tegen. “Weer is wat anders dan een underground Technofeestje.” De naam van het feest zegt genoeg: Superheroes. De locatie North Sea Venue is helemaal omgebouwd tot een paradijs voor house,hardstyle en zelfs techno liefhebbers die niet vies zijn van een gekke verkleedpartij! Je kijkt je ogen uit, en wat is iedereen happy! De Mainstage is uitgerust met tientallen danseressen, figuranten, confettikanonnen, lasershows en veel meer. Deze locatie blijft toch wel een van mijn favorieten voor dit soort grote evenementen. Vanavond zijn er maar liefst vier stages. Naast de Mainstage werd de rest gehost door: Timelock Freestyle, Oldschool Gangsters en House of Tech. Voor de die-hard latex gangers was er ook een darkroom en nog wat andere mysterieuze kamertjes die ik (“echt waar”) niet heb opgezocht.

Denk nou niet: hè bah ik hoef niet naar dat soort feesten. Het was echt top. De sfeer was goed, genoeg muziek keuze en gezellige mensen die heel erg hun best hebben gedaan om er als hun beste Superheld uit te zien! Rond een uurtje of 03.00 besluiten we weer op avontuur te gaan..

DOEI Crazyland.. HELLO Ruigoord – Lotgenoten x Donker.

 

Wordt vervolgd…

SEM