Technovlinder

Wat is een Technovlinder? Nou een Technovlinder is dat je ontpopt bent van een kleine larve tot een grote mooie vlinder. In het begin is alles nieuw je 1e pilletje en  je 1e after is heel erg beangstigend wat natuurlijk volkomen normaal is. Laten we maar zo beginnen, ik was 18 toen ik voor het eerst naar een techno/house festival ging genaamd Neonsplash.

Hoe het mijn eerste feest was waarbij een groot deel van de mensen allemaal onder invloed van drugs waren, had ik het toen zelf niet zo erg door. De spontane random knuffels, de schouderklopjes en de ‘I Love U’s‘ maar zelf was ik er een beetje vaagjes over. Ik zelf was helemaal nuchter en vond het een geweldig feestje, maar 8 uurtjes lang knallen en helemaal nuchter zijn, ga je het echt niet halen. Mijn 1e drugservaring was bij de Flying Dutch van 2015. Ik maakte toen gebruik van een XTC pilletje. Daarvoor hadden mijn vrienden en ik het er  nog over om de 1e pil in één keer in te nemen. Want ja nu hoe ik ‘ervaren’ ben weet ik dat je maar beter met een halfje kan beginnen. maar toen ik hem nam kwamen ze allemaal lachend aangerend schreeuwend van “wat heb je gedaan” zus zo helemaal hysterisch waardoor ik begon te stressen. Dus ik dacht met mijn onwetende kop ik gooi hem gewoon achterover en ook niet wetend dat het de smerigste chemische shit in de wereld is gewoon moeiteloos naar binnen, spoelde het moeizaam weg terwijl een stukje tussen me kiezen bleef zitten. Eerst voelde ik niets maar na 20 minuten sloeg hij in. Drugs is slecht voor je geen twijfel over mogelijk maar het geeft jou zo’n heerlijke onbeschrijfelijke levendige gevoel .. woorden komen tekort wat je daarbinnen voelt. Maar ja dat is met 1 pil. In de loop van tijden ben ik wel veel verder gekomen dan alleen een pilletje ‘haha’ maar dat komt allemaal nog wel! Mijn naam is Gladwin De Boer crew lid van TECHWORKXXX. Dit is een kleine introductie beeld van wat voor type jongen ik ben. Ik hou van techno, techno heeft zo’n grote invloed op mijn leven gemaakt, de connecties, de vrienden, de mensen het is allemaal heel diep, de passie van de mensen voor de muziek de dansjes, de sjansjes, heel mooi! Techno is life en heeft mij dingen laten zien, dingen laten ervaren, dingen laten voelen. Ik ben een trots om een Technovlinder te zijn en jij?

5 Do’s and 5 dont’s

Do’s

– pinrolled skinny jeans not with baggy jeans.

– longfitters (lange long sleeve shirtjes of korte mouw shirtjes

– accessoires (bandana, trucker caps, waaier’s, hoeden)

– relaxte mensen

-waterijsjes

Don’t

-Baggy jeans

-kleine locatie

-wilde mensen

-te veel rook in de zaal (rookmashine’s)

-mensen die niet zo fris ruiken