PavoVR op evenementen

PavoVR op evenementen

Steeds meer organisatoren boeken PavoVR om hun evenement te voorzien van virtual reality entertainment. Organisatoren kunnen kiezen uit verschillende opties wat betreft de omvang van de productie en de wijze van verrekening van de kosten. PavoVR levert VR entertainment op maat!

Een blijvende indruk maken op je gasten?

PavoVR maakt gebruik van de state of the art VR headsets van Carl Zeiss (de VR One). Deze VR headsets garanderen een optimale weergave van de gekozen content, in ieder opzicht. In onderling overleg wordt vastgesteld wat het profiel van de doelgroep van het evenement is. PavoVR maakt aan de hand van deze profielschets een selectie van geschikte VR content. De afgewogen keuze van VR hardware en content zorgt ervoor dat de gasten een blijvende indruk opdoen van het evenement!