Thirza

  Zaterdag 23 Januari 18:00 – Zondag 17 Januari 07:30
Thuishaven – Wintercircus &10YRS HEY! With Michel de Hey |Huxley|Gerd b2b Serge |Rodriguez Jr. | Ici Sans Merci | Taras van de Voorde | Chris Stussy b2b
De School – Etapp Kyle + Jasper Wolff & Maarten Mittendorff
Ruigoord – Mi Casa es su Casa WIth Jay Shepheard |Alex Salvador & Daan groeneveld |Moody Mhran |Carte Blanche |Pierre August | Ward

‘Jeetje wat gaan de weken snel .. ‘ Ik hoef maar met m’n ogen te knipperen of ik ben alweer bezig met m’n laatste werkdag. Deze gehele dag loop ik in m’n hoofd na wat ik aan doe, hoe ik op locatie kom en hoe lang de feestdag/nacht gaat duren.
Dat ik deze zaterdag 11,5 uur op m’n hakken zou gaan dansen had ik niet gedacht, volgende keer toch echt even een extra paar gympen in m’n tas doen!
Vanuit m’n werk werd ik opgehaald door m’n zus, met gierende banden gelijk door naar de contactweg om ons snel te voegen in de feesttent. Er hangt een fijne sfeer en er word enorm lekker gedraaid! Het is nog niet afgelopen of wij zijn alweer bezig met het bedenken van het volgende feestje, want natuurlijk na 23:00 zijn wij nog niet klaar..

Meerdere opties komen voorbij, Marktkantine, de School of toch Ruigoord?
Ik besluit dat we naar de School gaan en koop gelijk kaarten online. Omdat er altijd zo’n mega rij voor de School staat, gaan wij iets eerder weg van Thuishaven. Het spetterende confetti glitter ballonen einde kennen wij nu toch wel uit ons hoofd.

Eenmaal aangekomen bij de school zien wij inderdaad een mega rij. Maar gelukkig waren wij zo slim om van te voren kaarten te kopen, en mochten wij gelijk langs een snellere rij naar binnen. Helaas iets te vroeg gejuicht.. Ik had namelijk kaarten gekocht voor een heel ander feest .. ‘HOE DAN?!’.
Des al niet te min, die mega rij toch mooi overgeslagen! (Idee voor mensen die een hekel hebben aan wachten, Fake je kaartje!).
Na aardig wat rondjes in de School, voelen we dat dit niet ons feestje is. Het lag niet aan de muziek, er werd natuurlijk weer heerlijk gedraaid! Maar de mensen, het duistere en de hitte was op dat moment niet waar wij trek in hadden.

Terug de feestauto in, op naar Ruigoord! Om 03:00 waren wij dan eingelijk aangekomen in ons favoriete hippie dorp.
Ruigoord was precies de plek waar wij onze zaterdagnacht/Zondagochtend wilde spenderen. We hebben uren op het podium gedanst, rondjes gelopen en heel veel spulletjes uit het kabouterhuisje gestolen (en weer terug gelegd, ja ja). Al met al was dit weer eens een geslaagd weekend waar ik met een tevreden lach en moe hoofdje aan terug denk. Nu sparen wij onze krachten, want dit weekend is het tijd om te ontspannen in Centerparcs. BUNGALUP 2016!

Agenda:
29 Januari t/m 1 Januari: Bungalup- Centerparcs de Eemhof
5 & 6 Februari : Depot Opening Weekend with Gary Back, Gabriel Ananda, Juan Sanchez, Illesnoise, Tripeo, Ici Sans Merci & Bram FidderDepot Amsterdam
7 Februari: Wintercircus with Karotte 10hrs – Thuishaven